Težave z lasmi so se mi začele pojavljati nekje ob začetku srednje šole. Imela sem mastno lasišče, konice pa stalno poškodovane. 

Rešitev sem iskala v različnih preparatih in profesionalnih negah, a vsakič so bili rezultati le kratkotrajni. Šele, ko sem se poučila o krhkosti mokrih las in ugotovila, da je moj problem v sušenju las z navadno brisačo in da z njimi ravnam pregrobo, sem začela opažati spremembo.

Na ramijo sem naletela po testiranju različnih materialov in kmalu sem vedela, da je to material, ki ga iščem. Lasje so bili že po prvem sušenju svilnato gladki in po nekaj mesečni uporabi sem opazila, da moje konice niso več uničene.

Iz navdušenja nad svilenim vzglavnikom (če ga še ne uporabljaš, ti res toplo priporočam, da si ga čim prej omisliš, saj je super za lase in kožo) sem Basic turbanu (enostranski turban iz ramije namenjen le sušenju las) dodala še svileno stran in tako je nastal Premium turban (dvostranski turban, namenjen sušenju, negi in zaščiti las), ki ščiti tvojo pričesko pred vlago med tuširanjem ali kopanjem, ko si las ne umivaš in pred prehitrim uničenjem frizure zaradi spenjanja las v čop (med nego obraza, ličenjem, tuširanjem,...).

Rezultati redne uporabe turbana, ki sem jih opazila pri sebi:

+ končno lahko rečem, da so moji lasje zdravi
+ prej sem si lase umivala vsak dan, zdaj si jih le 2x na teden
+ k frizerju hodim redkeje
+ preparati mi zdržijo veliko dlje, tako da si lahko privoščim res kvalitetne preparate, pa še vedno prihranim
+ turban mi prihrani ogromno časa, saj ga imam zaradi sistema zatikanja lahko na glavi dlje časa in me ob tem ne moti

Aja, pa še krasno izgleda! 😻

Taja iz Hårcare

P.S. Če imaš kakšno vprašanje o izdelku oz. iščeš nasvet za izboljšanje svoje nege, mi piši na taja@harcare.si in z veseljem ti pomagam :)